Sanal Para Transferine Devlet Engeli Bomba Gibi Düştü

Automatic Call Recorder (Arama Kaydedici) uygulamasının güzel yanlarından bir tanesi sizi uğraştırmadan yüklenir yüklenmez standart olarak yapacağınız görüşmeler.

Android telefolarınız ile yaptığınız görüşmeleri kaydedebildiğinizi ve bu işlemin nasıl yapıldığını merak ediyorsanız, bu yazımızda cevapları bulabilirsiniz. Öncelikle, görüşme kaydetmeleri her zaman kötü niyetle yapılan bir işlem değil. Pek çok kullanıcı telefon görüşmelerini daha sonra tekrar dinleyebilmek ve gerekli durumları not alabilmek için de kayıt işlemi yapabiliyor. Bu nedenle arama kaydetme uygulamalarına olan kötü niyetli bakışlarınızı ortadan kaldırmanız yararınıza olacaktır.

Eğer gün içerisinde işiniz gereği ya da kişisel yaşantınız gereği çok fazla kişi ile telefon görüşmesi yapıyorsanız ve bunlardan bazıları sizin için çok büyük önem taşıyorsa, yapacağınız görüşmeleri kaydetmek sizin için çok iyi bir seçim olacaktır. Çünkü sürekli telefon görüşmesi yaparken, önceki aramada neler konuştuğunuzu tam olarak hatırlamayabilir ya da unutabilirsiniz. Bu nedenle çok önemli olan telefon görüşmelerini kaydetmek işinize yarayacaktır diye düşünüyorum.

Pek çok ülkede telefon dinleme ya da görüşmeyi kaydetme yasal bir işlem değil.

Devlet Vergi İncelemesi Başlatacak

Şimdilik beta sürümü ile gelecek olan uygulama yakında tüm iOS Gmail uygulamalarına gelecek güncelleme ile kullanıma açılacak. Bununla birlikte, Google dışı hesaplara verilen desteğin ne zaman tüm kullanıcılara sunulacağı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

Sıradaki içerik:

Sanal Para Transferine Devlet Engeli Bomba Gibi Düştü